Expertmedia

Expertmedia wordt Salesforce Service provider

Een Salesforce serviceprovider biedt diensten en oplossingen op het gebied van Salesforce, een cloudgebaseerd CRM-platform (Customer Relationship Management) dat wordt gebruikt door bedrijven om hun verkoop-, marketing- en klantenserviceteams te beheren.

Een Salesforce serviceprovider kan verschillende diensten aanbieden, waaronder:

  1. Implementatie van Salesforce: Het implementeren van Salesforce voor klanten, wat inhoudt dat het platform wordt geconfigureerd en aangepast om te voldoen aan de specifieke behoeften van de klant.

  2. Salesforce-consultancy: Advies geven aan klanten over hoe ze Salesforce kunnen gebruiken om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en de prestaties te verbeteren.

  3. Salesforce-aanpassingen: Het aanpassen van Salesforce om te voldoen aan de specifieke behoeften van de klant, bijvoorbeeld door aangepaste workflows, velden en rapporten te maken.

  4. Salesforce-integratie: Het integreren van Salesforce met andere bedrijfssystemen om een naadloze stroom van informatie mogelijk te maken.

  5. Salesforce-ondersteuning en onderhoud: Het bieden van technische ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat het Salesforce-platform van de klant probleemloos blijft werken.

Kortom, een Salesforce serviceprovider biedt verschillende diensten om bedrijven te helpen hun sales, marketing en klantenservice te optimaliseren met behulp van het Salesforce-platform.

Written by Erwin De Troch

Recent News

GDPR en websites…..

De General Data Protection Regulation (GDPR), of ...

Geef je website een snelheidsboost

Inleiding:In de wereld van het web zijn ...

Expertmedia maakt animatie voor Stad Gent

Expertmedia mocht in oktober 2022 de presentatie ...

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEA: snel en gericht adverteren bij je ...