Expertmedia

Salesforce

We are Expertmedia,We are certified,We love the challenge,We have the manpower,We have the experience

Expertmedia is sinds 2022 Saleforce Service Provider

Erwin De Troch - Director

Bij Expertmedia kan u concreet terecht voor

Implementatie van Salesforce

Het implementeren van Salesforce voor klanten, wat inhoudt dat het platform wordt geconfigureerd en aangepast om te voldoen aan de specifieke behoeften.

Salesforce-consultancy

Advies over hoe Salesforce kan gebruikt worden om bedrijfsprocessen te optimaliseren en de prestaties te verbeteren

Salesforce-aanpassingen

Het aanpassen van Salesforce om te voldoen aan de specifieke behoeften, bijvoorbeeld door aangepaste workflows, velden en rapporten te maken.

Salesforce-integratie

Het integreren van Salesforce met andere bedrijfssystemen om een naadloze stroom van informatie mogelijk te maken.

Salesforce-ondersteuning en onderhoud

Het bieden van technische ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat het Salesforce-platform probleemloos blijft werken.

Testen van workflows

  1. Functionele tests: Het uitvoeren van functionele tests om ervoor te zorgen dat het Salesforce-platform correct functioneert en de gewenste bedrijfsprocessen ondersteunt. Dit omvat het testen van gebruikersinterfaces, workflows, aangepaste velden en rapporten.

  2. Integratietests: Het testen van de integratie van Salesforce met andere bedrijfssystemen om te verifiëren dat er een naadloze gegevensstroom plaatsvindt tussen Salesforce en andere systemen.

  3. Prestatietests: Het uitvoeren van prestatietests om de prestaties van Salesforce onder hoge belasting te testen en om te bepalen of de Salesforce-toepassing aan de prestatievereisten van de klant voldoet.

  4. Beveiligingstests: Het testen van de beveiliging van Salesforce om te verifiëren dat de gegevens van de klant veilig zijn en om eventuele kwetsbaarheden te identificeren en op te lossen.

  5. Migratietests: Het uitvoeren van migratietests om te verifiëren dat gegevens en configuraties correct zijn overgezet naar Salesforce bij een upgrade of migratie van het platform.

  6. Automatisering van tests: Het implementeren van geautomatiseerde tests om de kwaliteit van de Salesforce-toepassing te waarborgen en om sneller feedback te kunnen geven op eventuele wijzigingen en updates.