Grafisch bureau gent

Alle aspecten van de uitstraling van een bedrijf

dat is waar wij zorg van dragen

de uitstraling zelfst.naamw. (v.) Uitspraak: ['œytstralɪŋ] Verbuigingen: uitstraling|en (meerv.) indruk die iemand of iets op anderen maakt.

 

Wij maken van uw product of dienst een 'brand'!

Logo

Nieuwe website gent

Huisstijl

Eigen website maken

Websites & webshops

Grafisch ontwerp Gent

Drukwerk

In de wereld van drukwerk is er zo veel mogelijk dat het lastig kan zijn de juiste keuzes te maken. Om de juiste boodschap over te brengen is formaat, papiersoort en afwerking erg belangrijk.

Maak u geen zorgen over DPI, bleeds en safety zones. Wij zorgen voor alles. Van concept tot de levering bij u op kantoor

Briefpapier, visitekaartjes, folders, flyers, vlaggen, rollup banners, spandoeken, vlaggen, forex en nog veel meer... Door onze grote jaarlijkse omzet hierin, kunnen wij u dit alles aan héél competitieve prijzen leveren.

Applicaties

U ziet het bos door de bomen niet meer?

Neem zeker contact met ons op als u voor 1 van volgende uitdagingen staat:

Uw applicatie is verouderd

Het platform waarop uw applicatie draait wordt niet meer ondersteund

U heeft geen enkele documentatie van uw applicatie

Het bedrijf die uw applicatie heeft gemaakt bestaat niet meer Uw huidige ontwikkelaar is veel te duur of houdt zich niet aan het budget

U heeft nood aan een koppeling met bestaande CRM/CMS/ERP of bedrijf specfieke backend systemen

U wil een mobiele versie van uw applicatie maar bent niet bereid daar fortuinen aan uit te geven

Fotografie?

Hosting?

SEO & SEA?

Copywriting?

Social marketing?

Fotografie
Fotografie

1 goede foto zegt vaak meer dan 1000 woorden. Kwalitatieve foto's zijn dan ook cruciaal!

De keuze voor professionele foto’s geldt niet alleen online, ook offline: brochures, leaflets, flyers, ook voor alle offline communicatie hebt u nood aan consistentie. Alles wat u online doet met professionele foto’s, moet ook offline zichtbaar zijn, alles vormt een geheel, heel overtuigend en herkenbaar voor prospecten en klanten. Met andere woorden, uw foto’s maken deel uit van uw communicatiemix en u gebruikt uw foto’s op de juiste manier voor mooie resultaten in uw marketing en communicatie.

Hosting
Hosting

Wij vormen graag het centrale aanspreekpunt voor uw domeinnaam, website en e-mail. Zo weet u direct wie bellen igv problemen. Wij monitoren onze servers 24/7 en bereiken zo een uptime van +99%. U krijgt desgewenst maandelijks een overzichtelijk rapport.

domeinnaam : 18 euro/jaar

essential hosting : 72 euro/jaar

advanced hosting : 144 euro/jaar

enterprise hosting : 495 euro/jaar

SEO & SEA
SEO & SEA?
Wij begeleiden het hele traject rond Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Adverteren (SEA) en rapporteren volledig transparant naar u terug.
In alle websites wordt vanzelfsprekend Google Analytics ingebouwd zodat u een gedetailleerd overzicht krijgt van de bezoekers. U kan dit overzicht online bekijken of periodiek in uw mailbox terugvinden.

Copywriting
Copywriting

Wat doet een copywriter? Het is een vraag die elke copywriter wel eens gesteld wordt.
Het antwoord is niet altijd even eenvoudig. Een copywriter schrijft teksten en bedenkt content. Daar komt het zowat op neer. Maar dat is een vlag die een grote lading dekt.
Elke copywriter heeft bovendien zijn eigen karakter en visie.

Social Marketing
Social Marketing?

Wij ontzorgen en beheren al uw sociale media kanalen. Uw prospecten, klanten en belanghebbenden efficiënt met uw bedrijf verbonden via Facebook, Linkedin en Instagram.Informeer, optimaliseer en converteer door meer interactie te creëren met uw (potentiële) klanten door gebruik te maken van diverse sociale media kanalen. ExpertMedia bepaalt samen met u doelstellingen, doelgroep, voorkeurskanalen en aanpak. We gaan doelgericht tewerk naar de vooropgestelde resultaten.

Stap1: Intake

Tijdens een uitgebreid gesprek informeren we naar de noden en denken we constructief mee naar de beste oplossing.

Stap2: Huiswerk

Op basis van die input doen we ons intern huiswerk en komen we met een competitief en gedetailleerd voorstel naar u terug.

Stap3: Design

Onze grafici gaan aan de slag om creatief aantrekkelijke & innovatieve ontwerpen te creëren die worden besproken en waar nodig worden bijgestuurd.

Stap4: Development

Het goedgekeurde ontwerp wordt omgezet in technische code die uitgebreid wordt getest alvorens in productie te plaatsen.

Stap 5: Testing & oplevering

De website of webshop wordt na uw goedkeuring online gezet.